Skoči na vsebino

DIGITALNE STORITVE.

Nudimo izdelavo različnih spletnih trgovin in spletnih strani. Od najmanjših predstavitvenih spletni strani do najbolj obsežnih B2B spletnih trgovin. Prav tako nudimo izdelavo spletne programske opreme po naročilu in specifikah vašega podjetja.

KAJ NAŠE STRANKE PRAVIJO O NAŠIH STORITVAH


avatarji-women

Karin P. – trgovina + aplikacija po naročilu

“…Optimizacija poslovnih procesov po meri in želji, izredno hitri in prilagodljivi, priporočam!…”

Man icon

D. C. – aplikacija po naročilu

“… I love this team! They did fantastic work, many thanks for the perfect collaboration so far, very much appreciated!…”

Avatar moskega z brado

Hasib B. – spletna trgovina

“…Hvala ekipi AdSoft za njihov trud in znanje. Ogromno so pomagali pri našem razvoju!…”

01

SPLETNE APLIKACIJE

Izdelava unikatnih spletnih trgovin, strani in aplikacij po naročilu.

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Elektronsko poslovanje je prihodnost. Izkoristite priložnost in ustvarite svojo spletno trgovino. AdSoft ekipa bo za vas naredila vrhunsko spletno trgovino, pametno, elegantno in enostavno za uporabo.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Spletno mesto je spletno zastopanje vašega podjetja, saj lahko vaše poslovanje dvigne na višjo raven. Ustvarjamo uporabniku prijazne spletne strani. Sodobne in odzivne za mobilne naprave.

IZDELAVA APLIKACIJ PO NAROČILU

Izdelava specifičnih spletnih aplikacij, ki bodo zagotovo pospešile in optimizirale vaše poslovanje. Za vsako stranko izdelamo unikatno rešitev, ki bo ustrezala vsem vašim zahtevam. Pred začetkom projekta bomo čim bolj preučili vaš proces poslovanja in vam med razvojem tudi svetovali o vseh možnih izboljšavah.

02

OPTIMIZACIJA SPLETNIH MEST

Hitrostna optimizacija spletnih mest za hitrejše delovanje in nadgrajevanje funkcionalnosti.

HITROSTNA OPTIMIZACIJA SPLETNEGA MESTA

Hitrost spletnega mesta naredi prvi vtis o vašem podjetju. Nizka hitrost spletnega mesta je ena najbolj motečih stvari, ki bodo ljudi odvrnile od vašega vira. Za vas bomo naredili analizo tudi obstoječega spletnega mesta in vam pomagali pri hitrejšemu nalaganju. Nudimo tudi brezplačen pregled spletnega mesta, kjer vam sporočimo vse možne izboljšave za pohitritev.

NADGRADNJA SPLETNEGA MESTA

Staro spletno mesto vam je dobro služilo, vendar se vidi da potrebuje nekaj novih predelav. Če si želite novih funkcij spletnega mesta to AdSoft ekipa z veseljem uredi za vas. Imate že ideje kaj bi radi spremenili ? Poznate mogoče kakšen sistem za izdelavo spletne strani ali trgovine (WordPress, Prestashop, CMS), vam te besede niso tuje ? Potem lahko sami vzamete kladivo v svoje roke in uredite spletno mesto po svojih željah brez velikih stroškov. Pa brez skrbi, stali bomo zraven in vam priskočili na pomoč če se preveč zaplete.

03

SPLETNE STORITVE

Zagotovili bomo za brezhibno delovanje vaših spletnih mest tudi po zagonu.

GOSTOVANJE

Verjetno ste opazili da je trenutno na voljo ogromno ponudnikov spletnega gostovanja. Katerega izbrati, kateri je najboljši ? Brez skrbi. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri najbolj optimalnega gostovanje glede učinkovitosti in stroškov. Prav tako tudi mi preko NeoServ partnerskega razmerja nudimo gostovanje tako za enostavne spletne strani kot za bolj zahtevne spletne trgovine in aplikacije.

VZDRŽEVANJE

Za brezhibno delovanje vašega spletnega mesta je potrebno redno vzdrževanje le tega. Za ta namen bomo za vas preverjali če na spletnem mestu obstajajo napake, če se prikazuje dovolj hitro in ga ustrezno zaščitili pred morebitnimi vdori. Vzdrževanje spletnih mest je pomembno za nadaljnjo rast prometa. Redno spremljanje vaše spletne strani je nujno za nemoteno poslovanje vašega podjetja.

PODPORA

Hitra odzivnost ekipe za podporo je pomemben faktor zdrave spletne strani. Podpora vključuje pomoč pri vnašanju izdelkov, urejanju vsebine spletne strani in vsega drugega povezanega z vašim pristopom k urejanju spletnega mesta.

Pripravljeni dvigniti vaše podjetje na višjo raven ?

POSTANITE DEL NAŠE DIGITALNE ZGODBE !

Kot partner za celovite rešitve sodelujemo z vami v vsakem koraku izdelave spletne rešitve
in vam pomagamo odkriti nove priložnosti za povečanje prihodkov vašega podjetja.