Skoči na vsebino

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

USPEŠNI DIGITALNI PROJEKTI

DIGITALIZACIJA INTERCONTINENTAL LJUBLJANA

Projekt z naročnikom InterContinental Ljubljana je nastal leta 2020. S tem projektom smo rešili problem s kontaktom hotelskih uslužbencev z gosti. S to aplikacijo smo vsem obiskovalcem omogočili brezkontakten ogled vseh informacij o hotelu preko mobilnega telefona. Koncept je ustvarjen na podlagi skeniranja QR kode.

V aplikaciji imajo na voljo osnovne informacije o hotelu, prav tako pa si lahko ogledajo in naročijo hrano iz predpripravljenih menijev iz štirih enot, ki so del hotela InterContinental Ljubljana. Aplikacija je popolnoma prilagojena za mobilne telefone in je omogočen hiter in enostaven pregled vseh informacij.

icLjubljana-screenshot

RAČUNALNIŠKA OPREMA

Izdelava spletne trgovine VenumPC, ki služi za spletno prodajo računalniške gaming opreme. Velik izbor računalniške opreme pa je zagotovljen z avtomatsko sinhronizacijo izdelkov B2B od dobaviteljev do VenumPC spletne trgovine.

B2B SPLETNA TRGOVINA AER

Načrtovanje, razvoj in redna optimizacija spletne trgovine AerWholesale. B2B spletna prodaja elektronskih cigaret za podjetje Aer LM d.o.o. Prodaja poteka po celotni Evropi. Eden največjih distributerjev elektronskih cigaret v Italijo. Prav tako je ekipa AdSoft optimizirala celotno poslovanje za čim hitrejše in natančnejše odpremljanje spletnih naročil.

AerWsale-screenshot
Aersys-screenshot

APLIKACIJA PO NAROČILU AERSYS

Spletna aplikacija AerSys predstavlja hrbtenico poslovanja dveh podjetij naenkrat. Vsebuje vodenje optimizirano nabiranje naročil z napredno mobilno tehnologijo, vodenje zalog, avtomatsko fakturiranje, avtomatski tisk spletnih naročil, vnos prejetih izdelkov, sistemsko preverjanje napak pri vnosu, obrazce za specifične lastnosti izdelkov in še veliko ostalih funkcij, ki so “pisane na kožo” naročniku. Tukaj je bistvenega pomena da se naročila naberejo kar 60krat hitreje in 55krat natančnejše. Trenutno so 3 aktivne stranke ki vsakodnevno uporabljajo AerSys in kot oni pravijo si ne predstavljajo kako bi poslovali brez takega digitalnega stroja.

Spletna mesnica

Načrt in izdelava spletne trgovine za mesnico HAME d.o.o. Spletna trgovina namenjena za B2C prodajo prehrambenih izdelkov. S spletno trgovino smo olajšali osebju in obiskovalcem preprost nakup hrane z dostavo na dom. Dodali bi tudi da je bila spletna prodaja tako uspešna, da smo morali trgovino “pavzirati” na nekaj časa, zaradi povečanega števila naročil.

Halalko-screenshot

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Vaše zadovoljstvo je naša glavna naloga. Dajte nam priložnost in se prepričajte v to kar počnemo: “pretvarjamo sanje v digitalno obliko”. 

KAKO SMO IZPELJALI PROJEKTE ?

PRIJAZNE BESEDE NAŠIH NAROČNIKOV

Projekt je bil izpeljan po vseh mojih željah. Karkoli sem si zamislil je AdSoft ekipa digitalizirala. Ogromno olajšanje z avtomatizacijo opravil, sedaj imamo več časa za ostale poslovne procese.

haris-venumpc

HARIS Ć.

VENUM PC

Vse pohvale za AdSoft tudi z moje strani. Digitalizacija je potekala po vseh naših željah in specifikah podjetja. Vsekakor upam na nadaljnjo sodelovanje z ekipo AdSoft tudi v prihodnjih projektih.

SAŠA T.

Intercontinental Ljubljana

Pripravljeni dvigniti vaše podjetje na višjo raven ?

POSTANITE DEL NAŠE DIGITALNE ZGODBE !

Kot partner za celovite rešitve sodelujemo z vami v vsakem koraku izdelave spletne rešitve
in vam pomagamo odkriti nove priložnosti za povečanje prihodkov vašega podjetja.