Kakovostne, hitre In prilagodljive programske rešitve

Naš cilj je da zagotovimo kakovostne, hitre in cenovno ugodne programske rešitve, ki so popolnoma prilagojene poslovanju podjetja, saj ima vsako podjetje (ne glede na področje) svoje poslovne procese, katerim se morajo aplikacije prilagoditi, jih slediti in izboljšati.

Zagotavljamo kakovostne programske rešitve po konkurenčnih cenah na enem mestu

Izdelava aplikacij po naročilu

Izdelava celostnih programskih rešitev po vašem naročilu in specifikah podjetja. Rešitve vključujejo začetno analizo in načrtovanje izdelave aplikacije, svetovanje, optimizacijo, sprotne izboljšave, testiranje možnih izboljšav,..

Izdelava spletne trgovine

Za vas bomo naredili kompletno spletno trgovino za prodajo izdelkov na spletu. Glede na obseg vašega poslovanja in potreb po digitalizaciji vam lahko ponudimo tudi dodatne programske rešitve s povezavo na spletno trgovino (priprava naročil, dobava artiklov ipd).

Vzdrževanje in podpora

Poskrbimo za brezhibno delovanje rešitev tudi po končanem testiranju aplikacij. Prav tako vam lahko svetujemo in pomagamo pri optimizaciji poslovnih procesov, testiranju možnih rešitev in izbire optimalne strojne opreme.

V svojem partnerskem programu izvajamo tudi

Servis odkup in prodajo računalnikov

Preko našega preverjenega poslovnega partnerja Venum PC vam ponujamo tudi servis in prodajo računalnikov. Za več informacij obiščite spletno stran https://venum-pc.si

Poslovni partner Venum-PC
Poslovni partner Venum-PC

Izdelavo in optimizacijo spletnih strani

Za izdelavo kakovostnih, hitrih spletnih strani vam priporočamo podjetje Nomiscom. V svojem spektru storitev vam lahko ponudijo izdelavo spletnih strani, digitalni marketing, vse skupaj pa podprejo z vzdrževanjem in podporo. Če si želite biti čim bolj vidni na iskalnikih je Nomiscom prava rešitev za vas. Za več informacij obiščite spletno stran https://www.nomiscom.eu/.