Programska rešitev za skladiščenje AdSoft

Programska rešitev za skladiščenje artiklov ali materijalov, ter pripravo naročil.

Večina današnjih podjetij iz različnih panog potrebuje skladiščenje artiklov ali materijalov. Pri skladiščenju pa se je potrebno soočiti z določenimi problemi glede evidence in optimizacije. Pri teh opravilih vam mi lahko zagotovo pomagamo, znižamo stroške ter povečamo natančnost skladiščnih procesov.

Cilji programske rešitve za skladiščenje:

  • zmanjševanje napak
  • kompleten nadzor – sledljivost
  • sprotno spremljanje količin
  • znižanje stroškov
  • digitalizacija dokumentov
  • optimizacija priprave naročil – hitrost, natančnost
  • sledenje vsem specifikam izdelkov (datum, šifre, teža, …)
  • priprava naročil s pomočjo naprav s podporo branja barkod

Pozicije izdelkov in priprava naročil

Prva stvar pri skladiščenju je zagotovo pozicioniranje izdelkov na optimalno pozicijo, glede na parametre izdelka. Pri pozicioniranju moramo najbolj biti pozorni na čim hitrejše nabiranje za pripravo naročil (predvsem pri online prodaji). Ravno zaradi tega vam ponujamo sistem, ki vam olajša vsa omenjena opravila.

V naši rešitvi lahko z lahkoto z mobilno napravo zamenjate pozicijo izdelka, si pogledate frekvenco prodaje vsakega izdelka, najdete izdelek v sitemu glede na pozicijo, mu postavitve višjo prioriteto pri nabiranju ipd. Prav tako vam v naši programski rešitvi ponujamo avtomatsko vodenje pri nabiranju naročil glede na pozicije in prioritete pozicij z mobilnim skenerjem. To zmanjša možnost napak pri nabiranju (opozarjanje pri nabiranju napačnega izdelka), prav tako pa kar se da optimizira hitrost nabiranja naročil.

Program si kreira pot po kateri bo nabiralca vodil po skladišču, glede na način nabiranja (način je seveda odvisen od vaših polic, velikosti izdelkov, prioritet,..), katerega vam tudi mi svetujemo glede na vaše zahteve oz. tip poslovanja. Način nabiranja je lahko po segmentih (katerih velikost lahko določite glede na tip vaših polic), po sledljivi poti (recimo v obliki kače), lahko pa je način čisto poljuben oz. naključen.

Skenerji za pripravo naročil AdSoft
Skenerji za pripravo naročil – Ogled podrobnosti

Kartica izdelka

Pri veliki večini prodaj izdelkov se boste zagotovo soočili z vodenjem evidenc o količini izdelka. Če gre za spletno prodajo ima veliko spletnih rešitev – CMS (npr. Prestashop, Woocommerce,…) lahko “problem” v sledenju količin oz. ga sploh nima. Velikokrat se lahko zgodi da se količina odšteje dvakrat, ko to hočemo le enkrat, se sploh ne odšteje ipd.
Pri tem smo za vas t.i. “Kartica izdelka”, ki je preprosta programska rešitev za skladiščenje in vam naredi podroben seznam za vsak izdelek posebej, kaj se je dogajalo s količinami izdelka glede na datum in uro.

Naredi kompleten seznam, kjer vključi vse vaše dokuemnte (npr. naročila strank, inventure, dobave itd.). Prav tako preračunava količino izdelka glede na prirejen seznam, kar je veliko bolj pravilno, kot enoten podatek o količini izdelka. Preračunano količino nato če pride do napake vašega CMS sistema (napaka je lahko zaradi samega sistema, raznih dodatkov ali katerakoli druga) popravi v podatkovni bazi in vas o tem obvesti.

 

Če vas opisana programska rešitev za skladiščenje zanima, vam jo z veseljem predstavimo tudi v živo v vašem podjetju. Za predstavitev nas prosimo kontaktiraje.

…. se nadaljuje

Dodaj odgovor