Skoči na vsebino
Home » Politika zasebnosti in piškotki

Politika zasebnosti in piškotki

Naša spletna stran, https://adsoft.si (v nadaljevanju: “spletna stran”) uporablja piškotke in druge sorodne tehnologije. Piškotki so kreiranu tudi iz tretjih spletnih strani katere uporabljamo za nekatere funkcionalnosti spletne strani. Spodaj vas bomo seznali o uporabi piškotkov na naši spletni strani.

1. Splošno

Politika zasebnosti AdSoft s.p. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani in naših aplikacij. Zbrane osebne podatke bo AdSoft s.p. uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. AdSoft s.p. spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov naših storitev, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu AdSoft s.p. posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

2. Uporaba osebnih podatkov

AdSoft s.p. za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

ime in priimek;

podjetje oz. naziv pravne osebe;

davčno številko pravne osebe;

naslov elektronske pošte (uporabniško ime);

kontaktno telefonsko številko;

državo bivanja;

druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce na spletni strani ali naših aplikacijah.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, AdSoft s.p. ne odgovarja.

3. Piškotki in IP naslovi

AdSoft s.p. vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne strani ali aplikacije dodeli piškotek za identifikacijo, zagotavljanje sledljivosti (t.i. “cookie”), ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne aplikacije in se izbriše po eni uri neaktivnosti. AdSoft s.p. lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne aplikacije, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. AdSoft s.p. lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti AdSoft s.p. zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnih aplikacij.

4. Izjava o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov

AdSoft s.p. je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegovih storitev in produktov (spletnih strani in aplikacij). AdSoft s.p. ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov AdSoft s.p.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno aplikacijo bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. AdSoft s.p. teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. AdSoft s.p. podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. AdSoft s.p. lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

5. Izvajanje politike zasebnosti

Vse pri AdSoft s.p. redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene s politiko zasebnosti in dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletnih aplikacij in strani. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s AdSoft s.p

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletne aplikacije in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo AdSoft s.p. sporočijo preklic uporabe spletnih aplikacij. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik AdSoft s.p. poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova najema spletnih aplikacij. AdSoft s.p. bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnih aplikacij v okviru te politike zasebnosti varoval tudi v primeru preklica registracije.

5. Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov: info@adsoft.si ali preko kontaktnega obrazca.