Na kratko o meni

Na kratko o meni

Sem Adijan Dervišević, mlad in ambiciozen mladenič, ki ima veliko življenjskih ciljev. Moja poslovna pot se je začela že v srednji šoli, s časom pa se je začelo vse stopnjevati in nadgrajevati. Nekaj več o tem kdo smo (o samem podjetju) si lahko pogledate na strani kontakt .

Začetki s programinjem

Moji prvi koraki s programiranjem so bili pri srednješolskih nalogah izdelave kratkih a kompleksnih programov za Windows OS. Po tem se je zgodil prelom pri izdelavi enostane spletne strani s sistemom CMS Joomla. Takrat se je v meni prebudil duh spletnega programerja. Po končani dinamični spletni stran sem začel razvijati lastno napisane aplikacije, ki bi bile uporabne za podjetja. Eden izmed takih projektov je bila aplikacija za prejem in evidence pošte v podjetjih.  V nekaterih podjetjih morajo prejeto pošto sortirati, ter paziti na shranjevanje po zakonskih določilih. Z razvojem spletnih aplikacij sem razširjal svoje znanje tako o programiranju kot o poslovanju in podjetniških procesih.

Razvoj

Razvoj AdSoft

Že v srednji šoli sem se kot študent prvič zaposlil v programerskem podjetju Numeric d.o.o., kjer sem 2 leti izdeloval in vzdrževal poslovne  programe (blagajne, program za evidence delovnega časa, program za evidence gostov v hotelu, program za materijalno poslovanje ipd.). S svojim znanjem in željo po učenju in inovacijah sem prispeval tudi nekaj svojih spletnih rešitev (npr. Registracija delovnega časa na daljavo – mobilni telefon, razvoj aplikacije za arhiviranje, pregled prisotnosti zaposlenih na mobilnem telefonu ipd.

Lastne rešitve

Medtem sem začel razmišljati razvoju svoje lastne rešitve. V ta namen sem se zaposlil v podjetju Aer L.t., kjer sem zaradi potreb po ERP sistemu razvil in še vedno nadgrajujem rešitev s povezavo na spletno trgovino Prestashop. Rešitev se imenuje AerSys, ki vsebuje ogromno funkcij. Primarni namen rešitve je bil da skrbi za pravilno preračunavanje količin izdelkov v skladišču glede na nabavo, prodajo, inventure, odpise in ostale dokumentacije znotraj sistema AerSys.

Razvoj same aplikacije se je nato razširil na različne kalkulacije cen, pametno nabavo izdelkov, statistike, nabiranje naročil s skenerji ipd. Za nekaj več informacij o tem si preberite TUKAJ.
Razen ERP sistema AerSys sem razvil tudi kar nekaj dodatnih internih aplikacij (sistem za registracijo in evidenco delovnega časa zaposlenih, sistemi za sinhronizacijo med spletnimi trgovinami – B2B prodaja, sistem za proizvodnjo ipd. Večina teh rešitev se uporablja tudi izven območja Slovenije (Hrvaška in Italija).

Vizija

Vizija AdSoft

Zgoraj ste si lahko prebrali o tem kdo smo in kaj počnemo, kaj pa načrtujemo početi v prihodnosti oz. kaj je naš cilj je enostavno:

Razširitev podjetja in razvoj široko uporabnih, kakovostnih in znanih aplikacij, ter postati vodilno podjetje za izdelavo programskih rešitev (tudi izven Slovenije).