Kaj predstavlja aplikacija Jedilnik.net

Cilj aplikacije Jedilnik.net je olajšano upravljanje z jedilno ponudbo v restavracijah, gostilnah, kavarnah ipd. Aplikacija je zasnovana na enostavnem urejanju in izjemno hitri odzivnosti. Aplikacijo vsebuje veliko funkcij, ki olajšajo upravljanje in dodatno spreminjanje jedilne ponudbe brez potrebe ponovnega tiskanja jedilnega lista.

Večjezičnost Jedilnik.net

Večjezičnost

Uporabnikom aplikacije lahko predstavimo jedilno ponudbo v različnih jezikih.
Tedenska ponudba Jedilnik.net

Tedenske ponudbe

Datumsko nastavljanje tedenske jedilne ponudbe. Planiranje ponudbe vnaprej po določenih datumskih obdobjih.
Alergeni Jedilnik.net

Alergeni

Določanje alergenov za vsako jed. Alergeni so uporabnikom prijazno prikazani v grafični in besedilni obliki.
Video vsebina Jedilnik.net

Video vsebina

Dodajanje video vsebine v galerijo jedilne ponudbe. Popestrite prikaz svojih jedi v video obliki in izstopite pred ostalimi ponudniki.
Prilagojen dizajn Jedilnik.net

Prilagojen dizajn

Dizajn aplikacije je prilagojen za vse vrste naprav preko katerih uporabniki dostopajo.
Prikaz na TV jedilnik.net

Prikaz na TV

Prikazujte svoje dnevne ali izstopajoče se jedi kar na TV ekranu v svoji restavraciji. Vsebuje moderne in pregledne predloge.

Kako deluje Jedilnik.net ?

Na svoje mize v restavraciji postavite QR kode, katero vam zagotovimo mi. Lahko pa se kreira letak na katerem je prikazana QR koda z dodatno grafiko. Na letak se dodajo kratka navodila kako lahko gostje odprejo prikaz vaše ponudbe. Navodila so sestavljena da lahko uporabniki dostopajo na 2 načina.

  1. Način je da vpišejo v brskalnik na svojih mobilnih telefonih jedilnik.net/ime_gostilne.
  2. Način pa je obiščejo jedilnik.net, kjer se jim avtomatsko odpre prikaz kamere katero usmerijo na QR kodo, ki je na mizi in se jim avtomatsko odpre vaša ponudba.

Prav tako pa se lahko po želji dodajo tudi tablični računalniki na mizah ali na stojalih, kateri so pripravljeni za ogled ponudbe. V tem primeru se tablični računalnik pripravi tako da ima le to funkcijo, vse ostale funkcije pa so blokirane.

Več o aplikaciji Jedilnik.net in o cenovnih paketih si lahko ogledate tudi na spletni strani info.jedilnik.net. Za naročilo paketa ali kakršno koli drugi informacijo ki vas zanima nas lahko kontaktirate preko našega spletnega obrazca, na telefonski številki 070/578-770 ali pa na email naslov info@adsoft.si / info@jedilnik.net.